Gå til innholdet

Nytt fond: Pareto Nordic Equity

Pareto Asset Management lanserer et aktivt forvaltet nordisk aksjefond.

Pareto Asset Management har 19 forvaltere fordelt på kontorer i Oslo og Stockholm. Hele 14 av 19 forvaltere har Norden helt eller delvis som sitt investeringsunivers. Forvalterne benytter fundamental analyse og god risikoforståelse som grunnlag for sine valg, og tilbyr allerede flere nordiske rentefond, et nordisk kombinasjonsfond, og et nordisk hedgefond.

Mest relevant i vurderingen av det nye fondet blir å se på historikken til kombinasjonsfondet Pareto Nordic Return. Som vist av grafen under har dette fondet levert god avkastning både absolutt og relativt til referanseindeksen siden oppstart.

Kombinasjonsfondet Pareto Nordic Return siden 2007

Forvalteren Tore Været har ansvaret for kombinasjonsfondet Pareto Nordic Return, og skal nå lede teamet som som styrer det nye aksjefondet Pareto Nordic Equity. Her er hele teamet:

Forvaltere Pareto Nordic Return

Slik tegner du andeler

Fondet er nå tilgjengelig i fondssenteret på vår kundewebom du har tilgang til vår netthandelsløsning. Er du ikke kunde ennå, kan du lese mer om vårt fondssenter her. Kunderegistrering tar få minutter med bank-ID, og er gratis.

Minimumstegning i Pareto Nordic Equity er 10.000, noe som er satt som minimum i de fleste fond i vårt fondssenter. Årlig forvaltningskostnad oppgis til 1,6%. For mer informasjon, se forvalters nettside her.

Pareto Asset Management er et av kapitalforvaltningsselskapene i Pareto-gruppen, en gruppe meglerhuset Pareto Securities også er en del av. En annen forvalter i deres forvaltningsteam, Torbjørn Frønningen, var nylig gjest i vår podcast Paretopodden og forklarte der i større detalj deres prosess for å plukke aksjer. Hør episoden her.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.