Gå til innholdet

PGS: Ut av mørket | Paretopodden

Utsiktene for PGS og seismikk ser bedre ut enn det har gjort på veldig mange år. Aktiviteten er på vei tilbake og interessen er økende, her man står i startgropen av en lengre oppsykel. Aksjemegler Sebastian Baartvedt snakker med CEO Rune Olav Pedersen om hva som blir viktig for selskapet fremover og hvorfor PGS er perfekt posisjonert.

PGS rapporterte nylig et solid fjerde kvartal og hadde også i den forbindelse en kapitalmarkedsdag for investorene. Selskapets CEO Rune Olav Pedersen gjester Paretopodden for å fortelle mer om resultatene og markedsbildet for seismikk.

Interessert i PGS? Våre oljeserviceanalytikere følger selskapet og seismikkbransjen tett. Kunder kan lese alle våre PGS-analyser her.

OKEA: Finner verdi der andre takker for seg

Hør OKEAs CEO Svein Liknes om hvordan selskapet får verdi fra aldrende olje- og gassfelt på vår årlige E&P Independents-konferanse i London 18. januar 2023. 



 

Vår Energi: En gigant på norsk sokkel

Med en markedsverdi på 80 milliarder kroner er olje- og gasselskapet Vår Energi et av de største selskapene på Oslo Børs, og fjorårets børsnotering var den tredje største i Børsens historie. Hør CEO Torger Rød om et aktivt 2022 og veien videre for en av gigantene på norsk sokkel.

Olje i 2023

Hør også vår energianalytiker Nadia Martin Wiggen om de viktigste driverne for oljeprisen fremover, og hvilke nedside- og oppsiderisikoer vi ser:

Tre oljeaksjer å følge med på i 2023

Sjekk også ut aksjeanalytiker Tom Erik Kristiansen om tre oljeselskaper med interessante utsikter i året som kommer.  

Andre energipodcaster
 

Analysedekning innen E&P og energi

AKSJE HANDLE
AFRICA ENERGY CORP. KJØP/SELG
AFRICA OIL KJØP/SELG
AKER BP KJØP/SELG
BW ENERGY KJØP/SELG
DNO KJØP/SELG
EQUINOR KJØP/SELG
GENEL ENERGY KJØP/SELG
GULF KEYSTONE KJØP/SELG
INTERNATIONAL PETROLEUM CORP. KJØP/SELG
MAHA ENERGY KJØP/SELG
NORECO KJØP/SELG
OKEA KJØP/SELG
PANORO ENERGY KJØP/SELG
PETROTAL KJØP/SELG
SHAMARAN PETROLEUM KJØP/SELG
TETHYS OIL KJØP/SELG
VÅR ENERGI KJØP/SELG

Oljeservice-dekning

AKSJE HANDLE
AKASTOR KJØP/SELG
AKER SOLUTIONS KJØP/SELG
ARCHER KJØP/SELG
BW OFFSHORE KJØP/SELG
DOLPHIN DRILLING KJØP/SELG
DIAMOND OFFSHORE KJØP/SELG
SUBSEA 7 KJØP/SELG
PROSAFE KJØP/SELG
MAERSK DRILLING KJØP/SELG
NOBLE CORP KJØP/SELG
NORAM DRILLING KJØP/SELG
NORTHERN DRILLING KJØP/SELG
SEADRILL KJØP/SELG
TRANSOCEAN KJØP/SELG
VALARIS KJØP/SELG
TGS KJØP/SELG
PGS KJØP/SELG

 

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev