Gå til innholdet

Paretopodden med Viktor Hovland: Slik skaper golfesset prestasjoner i verdensklasse

Viktor Hovland gjester Paretopodden på sommerferie hjemme i Norge. Der snakker golfesset blant annet om hvordan han bruker statistikk aktivt for å prestere bedre, den økte golfinteressen i Norge og hvordan han planlegger fremover.

Golfyndlingen Viktor Hovland er verdens 11. beste mannlige golfspiller, den høyest rangerte spilleren i Norden og har vært første nordmann til å vinne i både PGA-touren og Europatouren.

Nylig tok han en etterlengtet sommerferie, og tok en tur innom våre kontorer i Oslo for en podcast-prat.

-  Det har vært deilig å få feriert litt hjemme. Jeg har ikke vært mye hjemme om sommeren de siste par årene, og snart braker det løs igjen med nye turneringer, sier Hovland i Paretopodden.

Lytt til hele episoden her:

Episoden kan også lyttes til via Spotify, Apple Podcast og Acast.

Vi i Pareto Securities er stolt sponsor av både Hovland og golfkollega Kristoffer Ventura. Begge har i de siste par årene hevdet seg internasjonalt, og med deres stadige bragder kommer økt interesse blant det norske publikumet.

- Det virker som om folk har begynt å følge mye mer med på golf. Tidligere har jeg vært hjemme i karantene og strenge coronaregler. Da fikk jeg ikke dratt noe særlig ut og kjent noe på det trøkket. Her om dagen skulle jeg spille en ettermiddagsrunde hadde det møtt opp et par hundre stykk for å se på. Det er kjempegøy at folk begynner å følge mer med på golf, sier Hovland i podcasten.

Sammen med Investment Banking-sjef i Pareto, Christian Moxon, snakker Hovland mer om hvordan han bevarer den norske tilhørigheten, hvordan han bruker statistikk aktivt og planer fremover.

Les mer om vårt samarbeid med Hovland.

Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles 

Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer. Du kan ha både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto hos oss. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.