Gå til innholdet

Oljefavoritter i en endret energiverden | Analytikerpresentasjon

Hvordan ser vi på oljeselskapene i dagens olje- og gassterritorium? Energianalytiker Tom Erik Kristiansen drøfter oppsidepotensiale, oljeprisutsiktene og våre toppvalg innen olje og gass.

I et energiwebinar for våre kunder holdt senioranalytikerne Christopher Mo Dege og Tom Erik Kristiansen innlegg på markedet for rigg-, oljeservice- og oljeaksjer.

- Vi venter et par sterke år nå, og ser støttende fundamentale forhold og videre oppside fra de allerede høye nivåene vi ser nå. Vi beholder de langsiktige oljeprisanslagene og tror det vil normalisere seg etter hvert, åpner Kristiansen presentasjonen om oljesektoren.

Vårt analyseteam mener oljeprisutsiktene ikke er reflektert i verdivurderingen for oljeselskapene, og at det dermed er oppside for flere aksjer. I presentasjonen går Kristiansen nærmere inn på selskaper som Equinor, Aker BP, Panoro Energy og BW Energy.

På webinaret også rigg- og oljeserviceanalytiker Christopher Mo Dege på aktivitetsnivået i oljebransjen, dagratebildet, makrofaktorer, riggutnyttelsen og attraktivt posisjonerte riggaksjer fremover:

Analytikerne tok også mot spørsmål fra publikum om blant annet oljepris-hedging, Irans Erbil-angrep og "windfall"-skatt i Norge:

Interessert i våre energianalyser? Hver dag kommer energiteamet vårt med en oppdatering på nyheter og analyser innen rigg, oljeservice, fornybar energi og olje. Les mer og bli kunde for å få analysetilgang

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev