Gå til innholdet

Aker BioMarine: Selskapspresentasjon og Q&A

Aker-konsernets krillsatsing Aker BioMarine presenterer selskapet, krillmarkedet, Q4-oppdateringer og vekstutsikter sammen med vår sjømatanalytiker Carl-Emil Johannessen.

Zooplanktonet krill er verdens største biomasse og en yndet kilde til omega-3. Aker BioMarine har virksomhet innen hele verdikjeden og har spesialisert seg på krill som fôringredens til sjømatindustrien og omega-3-kosttilskudd.

Etter et tungt 2021, sikter Aker BioMarine fremover mot 20-25 prosents inntektsvekst i 2022 og guider på 14-18 prosent inntektsvekst de neste fem årene, med en justert EBITDA på ca 30 prosent. CEO Matts Johansen går i presentasjonen nærmere gjennom hvordan selskapet skal oppnå målene og diskuterer blant annet Antarktis-fiske og markedsetterspørselen innen både akvakultur og humanhelse sammen med vår senior sjømatanalytiker Carl-Emil Johannessen.

Se mer informasjon og kjøp Aker BioMarine-aksjen her.

Vi har analysedekning på Aker BioMarine-aksjen. Som Pareto-kunde kan du lese alle våre Aker BioMarine-analyser her.

Johannessen så tidligere i år på utsiktene til laksesektoren i 2022. Blant temaene er det stadig økende kostnadsbildet, tilbudsnedgangen i Chile, andre proteinkilder og estimatendringene vi gjør på lakseaksjene vi dekker:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev