Gå til innholdet

Otovo: Energikrise gir kraftig solcellevekst | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Solcelle-markedsplassen Otovo har fått solid oppsving av høyere strømpriser. CEO Andreas Thorsheim gjestet vårt TV-studio og fortalte om forretningsmodellen og vekstplanene.

Otovo er en markedsplass for solcelleinstallasjon på hustak. Siden børsnoteringen i februar i fjor har selskapet å vokse i Europa, og har i dag virksomhet i Norge, Sverige, Frankrike, Spania, Polen, Italia og Tyskland. Nylig la selskapet frem resultater for fjerde kvartal 2021, som viste at selskapet har sjudoblet ordreboken fra samme tid i fjor.

Med høyere strømpriser har folk virkelig fått øynene opp for selvberging av strøm og egne solcellepaneler. På Power & Renewable Energy-konferansen vår 3. februar gjestet CEO Andreas Thorsheim vårt TV-studio sammen me Matilda Karlsson og aksjemegler Sebastian Baartvedt. Der fortalte Thorsheim mer om påvirkningen av strømpriser, viktigheten av solceller og hvordan selskapet skal fortsette å vokse.

Som Pareto-kunde kan du også se Otovos presentasjon fra konferansen (tilgjengelig frem til 5. februar).

På konferansen arrangerte vi en paneldiskusjon med toppsjefene i Statnett, Norsk Hydro, Statnett og Nysnø Klimainvesteringer om behovet for mer fornybar energi fremover. Se hele paneldiskusjonen her:

På konferansen var også flere analytikerpresentasjoner. Våre egne aksjeanalytikere gikk gjennom markedene for hydrogen, batterier og havvind, mens Volue Insights-analytiker Olav Johan Botnen så på drivere og utsikter for europeisk og nordisk strøm:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev