Gå til innholdet

Olje er den nye oljen: Analytikerpresentasjon om energimarkedet

Vår energianalytiker Nadia Martin Wiggen om klimaet i det internasjonale olje- og energimarkedet.

Med oljeprisen oppe i de høyeste nivåene siden 2014, holdt vi tirsdag 25. januar et webinar for våre kunder om situasjonen i olje- og energimarkedene.

I webinaret snakket vår senior energianalytiker Nadia Martin Wiggen om "the perfect oil bulls' cocktail" og hvordan det er alarmerende lave OECD-lagre, politisk uro, geopolitisk risiko, stigende oljeetterspørsel.

Som Pareto-kunde kan du få full tilgang til våre analyser, deriblant om olje og energi. Vi oppsummerer hver dag de viktigste energinyhetene i analyserapporten Energy Daily, og følger en lang rekke selskaper innen både fornybar og tradisjonell energiindustri, i tillegg til det overordnede energimarkedet. Les mer om analyseproduktet vårt her. 

Mens oljeselskapene på norsk sokkel tjener gode penger på høye energipriser, gir energiknappheten motsatt effekt på strømprisene. Det undersøkte våre krafteksperter før jul  i Paretopodden. Analytiker Bård Rosef og kraftdirektør Lars Ove Skropen i vår Investment Banking-avdeling så på rekordprisene i strømmarkedet, elektrifisering og langsiktige kraftutfordringer:

Interessert i kraft og fornybar energi? For det 24. året på rad samler vi bransjeeksperter for å gi selskapsoppdateringer og diskutere aktuelle temaer og trender.

3. februar arrangerer vår Power & Renewable Energy Conference. Mer enn 60 selskaper innen alt fra vannkraft, havvind, clean-tech, hydrogen, solkraft og waste-to-energy presenterer i løpet av dagen. Blant selskapene som deltar er: Arendals FossekompaniCloudberry, FREYR BatteryAzelioNel HydrogenPyrum, Statkraft, VowZaptecQuantafuelVolue, Statnett, Scatec, Beyonder og Morrow Batteries.

Les mer om konferansen her.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev