Gå til innholdet

Sektorrapport på rigg: Momentumet fortsetter | Paretopodden

Våre oljeserviceanalytikere Bård Rosef og Ole Martin Rødland er ute med en fersk oppdatering på riggsektoren. Det fundamentale ser fremdeles veldig bra ut, og sammen med aksjemegler Sebastian Baartvedt snakker analytikerne om de siste utviklingene for riggselskapene.

Riggaksjene har vært veldig sterke gjennom sommeren, og i en ny sektorrapport ser vi nærmere på det sterke momentumet for dagrater.  

Lytt til podcasten på Spotify, Apple Podcasts eller Acast:

Hele rigganalysen er tilgjengelig for aksjehandels- og analysekunder her.

 

Våre aksjeanalytikere følger oljeservicemarkedet tett. Som privatkunde kan du lese alle våre aksjeanalyser i aksjehandels- og analyseplattformen. Ikke kunde? Les mer om hva vi kan tilby.

 

Hør også Rosef og Rødland om hva de store oljeserviceselskapene sa og hvilke inntrykk som satt igjen etter offshorekonferansen OTC i oljemetropolen Houston i mai. 

Andre energiepisoder:

Oljeserviceaksjene vi dekker:

AKSJE HANDLE
AKASTOR KJØP/SELG
AKER SOLUTIONS KJØP/SELG
ARCHER KJØP/SELG
BW OFFSHORE KJØP/SELG
DOF GROUP ASA KJØP/SELG
DOLPHIN DRILLING KJØP/SELG
DIAMOND OFFSHORE KJØP/SELG
SUBSEA 7 KJØP/SELG
PROSAFE KJØP/SELG
MAERSK DRILLING KJØP/SELG
NOBLE CORP KJØP/SELG
NORAM DRILLING KJØP/SELG
NORTHERN DRILLING KJØP/SELG
NORTHERN OCEAN KJØP/SELG
SEADRILL KJØP/SELG
SIEM OFFSHORE KJØP/SELG
SOLSTAD OFFSHORE KJØP/SELG
TRANSOCEAN KJØP/SELG
VALARIS KJØP/SELG
TGS KJØP/SELG
PGS KJØP/SELG

Disclaimer:

Pareto Securities' podcaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev