Gå til innholdet

Aksjehandel på nett

Styrer du dine investeringer selv, og ønsker de beste verktøyene? Få en komplett løsning for handel av aksjer og verdipapirer på nett eller via megler. Velg selv hvor avansert handelsplattform du vil bruke, og få tilpasset kurtasje hvis du handler daglig eller har en større portefølje av aksjer og fond.

  • Handel med lav kurtasje i 80 % av verdens kapitalmarked
  • Avansert aksjehandel inkludert shorting og aksjekreditt
  • Full tilgang til Paretos analyser
  • Personlig service og tilgang til vår ekspertise

Bli kunde

Ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene i aksjemarkedet en investeringsbank gir deg. Som kunde av oss får du tilgang til et bredt spekter av verktøy og investeringsmuligheter online, og kan trekke på vår kompetanse ved behov.

Handel i 80 % av verdens kapitalmarked

Vi tilbyr direkte handel i 14 markeder, som inkluderer Norge, Sverige, Danmark, Finland, USA, Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Nederland, Belgia og Sveits. Handle aksjer raskt og trygt i 80 % av verdens kapitalmarkeder. Se prisliste.

I tillegg til aksjer kan du handle over 400 verdipapirfond i vårt fondssenter, tusenvis av børsnoterte fond (ETF’er) og andre verdipapirer (ETN’er) på disse markedsplassene. Obligasjonshandel og prosjekfinansiering er også tilgjengelig for kundene våre. 

Handelstjenester som passer ditt behov

På de nordiske markedene kan du handle via våre nettsider, mens øvrige markeder er tilgjengelig via: 

  • mobil-app,
  • det populære handelsverktøyet WebTrader,
  • topp-produktet Infront Active Trader

Les mer om våre handelstjenester 

Analyser og nyheter

Handler du aksjer aktivt, og vil høre hva vi har å tilby deg?

Fyll ut feltene her, og vi tar kontakt for en uforpliktende samtale.

Avansert aksjehandel

Investeringsrådgivning og personlig service

For de som ønsker det tilbyr vi rådgivning om investeringer/plasseringer i norske og utenlandske aksjer, fond, egenkapitalinstrumenter, ETN'er og ETF'er. Våre aksjemeglere gir rask og dedikert hjelp til våre nettkunder når de trenger det. Vi har lang erfaring i å handle aksjer på nett og har god kunnskap om alt fra tekniske til markedsrelaterte spørsmål.

Emisjoner og børsnoteringer (IPO)

Siden 2006 har Pareto Securities deltatt i mer enn 65 børsnoteringer og hentet inn mer enn 60 mrd USD i egen- og fremmedkapital for våre corporate kunder. Kunder hos Pareto kan enkelt delta på emisjoner og børsnoteringer.

Velkomsttilbud ved åpning av konto hos Pareto Securities

Meld deg på vårt nyhetsbrev