Gå til innholdet

Aksjehandel på nett

Hos oss i Pareto Securities får du den komplette løsningen for dine investeringer. Som uavhengig investeringsbank gir vi deg tilgang til vår transaksjonsflyt, aksjeanalyse, personlig meglerkontakt og teknisk sofistikerte handelsverktøy.

Lær mer om hva vi kan tilby deg som privatinvestor hos oss. 

  • Global aksjehandel i 14 land
  • Trading og avansert aksjehandel
  • Tilgang til Paretos analyser
  • Fleksible løsninger for valutaveksling
  • Verdipapirbelåning med shorting og intradagskreditt
  • Personlig service og tilgang til vår ekspertise

Bli kunde

Handel i 80 % av verdens kapitalmarked

Handle aksjer og andre verdipapir i 14 markeder, som inkluderer Norge, Sverige, Danmark, Finland, USA, Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Nederland, Belgia og Sveits. Handle aksjer raskt og trygt i 80 % av verdens kapitalmarkeder. USA-handel er populært blant våre kunder med tilgang til før- og etterhandel, shorthandel og algoritmeordrer på de amerikanske børsene. 

   NO  SE  DK  FI  US  DE  FR  NL  BE  ES  IT  GB  CH  CA
På nett                  
Infront

Handelstjenester for trading og avansert aksjehandel

Som kunde hos oss får du tilgang til de mest avanserte handelsverktøyene og "state-of-the-art" infrastruktur. Velg blant handelstjenester basert på dine behov som trader. Uavhening om du vil benytte vår handelsplattform eller Infront-løsninger så går alle ordrer via vår avanserte Smart Order Router (SOR). Ved å ha tilgang til majoriteten av likviditet i markedet (via børser, MTF-er og darkpools) sikrer vår SOR beste pris og antall ved ordreutførelse.

Les mer om våre handelstjenester

Handler du aksjer aktivt, og vil høre hva vi har å tilby deg?

Fyll ut feltene her, og vi tar kontakt for en uforpliktende samtale.

Fundamentale selskaps- og sektoranalyser

Vårt analyseteam dekker et stort utvalg noterte selskap med hovedfokus på de som er notert på børsene i Norden og Tyskland. Hos oss får du blant annet:

  • Fundamentale selskapsanalyser og sektoranalyser
  • Kontinuerlig kvartalsoppdateringer og nyhetskommentarer på selskapene vi dekker
  • Aktive kunder får kommentarer på akutelle selskapshendelser direkte fra meglerbordet

Mer om aksjeanalyse

Fordelen av å handel hos en investeringsbank

Ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene i aksjemarkedet en investeringsbank gir deg. Som kunde av oss får du tilgang til et bredt spekter av verktøy og investeringsmuligheter online, og kan trekke på vår kompetanse ved behov.

Investeringsrådgivning og personlig service

Hos oss kan du få rådgivning om investeringer og plasseringer i norske og utenlandske aksjer, fond, egenkapitalinstrumenter, ETN-er og ETF-er. Våre aksjemeglere gir rask og dedikert hjelp til våre nettkunder når de trenger det. Vi har lang erfaring i å handle aksjer på nett og har god kunnskap om alt fra tekniske til markedsrelaterte spørsmål.

Emisjoner og børsnoteringer (IPO)

Siden 2006 har Pareto Securities deltatt i mer enn 65 børsnoteringer og hentet inn mer enn 60 mrd USD i egen- og fremmedkapital for våre corporate kunder. Kunder hos Pareto kan enkelt delta på emisjoner og børsnoteringer.

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

Om Pareto Securities 

Pareto Securities ble etablert i 1986 i Norge, og er en uavhengig investeringsbank med en ledende posisjon i det nordiske markedet. Hovedvirksomheten vår omfatter meglertjenester, analyse, investment banking og prosjektfinansiering. Hovedkontoret vårt er i Oslo, og vi har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Sveits, Storbritannia, USA, Singapore og Australia. Les mer om oss på vår internasjonale nettside.

Meld deg på vårt nyhetsbrev