Gå til innholdet

Aksjehandel på nett

Styrer du dine investeringer selv, og ønsker de beste verktøy? Pareto har en komplett løsning for deg som vil handle aksjer og verdipapirer på internett, og du velger selv hvor avansert handelsplattform du vil bruke. Egne kurtasjeklasser for deg som handler daglig, har en større portefølje av aksjer og fond, eller er student.

  • Handel med lav kurtasje i 80% av verdens kapitalmarked
  • Full tilgang til Paretos analyser
  • Avansert aksjehandel inkludert shorting og aksjekreditt
  • Personlig service og tilgang til vår ekspertise

Bli kunde

Handel med lav kurtasje i 80% av verdens kapitalmarked

  • Rask og trygg handel i 14 land som til sammen utgjør 80% av verdens kapitalmarkeder. Norge, Sverige, Danmark, Finland, USA, Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Nederland, Belgia og Sveits. Se prisliste.
  • I tillegg til aksjer kan du handle tusenvis av børsnoterte fond (ETF’er) og andre verdipapirer (ETN’er) på disse markedsplassene, inkludert et betydelig antall ETF'er som kan handles på Aksjesparekonto. Se vårt ETF-senter for mer.
  • Fondssenter med mer enn 350 ulike verdipapirfond. Aksjefond, rentefond, kombinasjonsfond og hedgefond.
  • Direkte handel i markedene. Portefølje og kontooversikt i realtid.
  • Markedsledende tjenester for verdipapirbelåning og shorthandel.

Handelstjenester som passer ditt behov

Analyser og nyheter

Avansert aksjehandel

Investeringsrådgivning og personlig service

For de som ønsker det tilbyr vi rådgivning om investeringer/plasseringer i norske og utenlandske aksjer, fond, egenkapitalinstrumenter, ETN'er og ETF'er. Våre aksjemeglere gir rask og dedikert hjelp til våre nettkunder når de trenger det. Vi har lang erfaring i å handle aksjer på nett og har god kunnskap om alt fra tekniske til markedsrelaterte spørsmål.

Emisjoner og børsnoteringer (IPO)

Siden 2006 har Pareto Securities deltatt i mer enn 65 børsnoteringer og hentet inn mer enn 60 mrd USD i egen- og fremmedkapital for våre corporate kunder. Kunder hos Pareto kan enkelt delta på emisjoner og børsnoteringer.

VPS Investortjenester

Direkte link til VPS Investortjenester via våre nettsider. 

Obligasjonshandel

Pareto er aktiv i obligasjonshandel og tilbyr også obligasjonskreditt. I våre webtjenester får du detaljert obligasjonsinformasjon, analyser og indikative priser på de obligasjonene vi er aktive i. Som kunde hos Pareto Securities vil du kunne delta i utstedelse av nye obligasjoner og omsette dine obligasjoner via vårt meglerbord.

Velkomsttilbud ved åpning av konto hos Pareto Securities

Handler du aksjer aktivt, og vil høre hva vi har å tilby deg?

Fyll ut feltene her, og vi tar kontakt for en uforpliktende samtale.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.