Gå til innholdet

Hva er i vente for nordiske strømpriser? | Pareto Securities' Power & Renewable Energy Conference 2022

Senioranalytiker Olav Johan Botnen i Volue Insight så på fornybar-konferansen vår nærmere på drivere og utsikter for europeisk og nordisk strøm.

Blant de over 70 selskapene som presenterte på Power & Renewable Energy-konferansen vår 3. februar var Volue Insights og senioranalytiker Olav Johan Botnen.

Med volatile og skyhøye strømpriser gjennom vinteren har prisene gått forbi alle estimater. Botnen oppsummerte energiåret 2021, så på strømkabler, vannmagasinnivåene og hva vi kan vente oss for strømprisene og -markedet fremover.

Volue Insights er en viktig del av clean tech-selskapet Volue. CEO Trond Straume gjestet vårt TV-studio og snakket om selskapets forretningsmodell og vekstplaner:

På konferansen arrangerte vi en paneldiskusjon med toppsjefene i Statnett, Norsk Hydro, Statnett og Nysnø Klimainvesteringer om behovet for mer fornybar energi fremover. Se hele paneldiskusjonen her:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev