Gå til innholdet

Paretopodden: Comeback for oljeservice

Oljeservice er for alvor tilbake. Hvordan ser markedet ut for sektoren som helhet og de ulike undersegmentene? Oljeserviceanalytiker Bård Rosef og aksjemegler Sebastian Baartvedt oppsummerer.

Oljeinvesteringene skyter fart, og bringer med seg flere skadeskutte oljeserviceaksjer. Innen de ulike markedssegmentene for oljeservice er utsiktene forskjellige. Vår senior oljeserviceanalytiker Bård Rosef og aksjemegler Sebastian Baartvedt går nærmere gjennom historikken og utsiktene i oljeservicesegmenter som rigg, supply, FPSO, seismikk og flotell. 

Oljeserviceaksjer vi har analysedekning på: 

AKSJE TICKER HANDLE AKSJEN
AKSTOR AKAST KJØP/SELG
AKER SOLUTIONS AKSO KJØP/SELG
ARCHER ARCH KJØP/SELG
BW OFFSHORE BWO KJØP/SELG
SUBSEA 7 SUBC KJØP/SELG
PROSAFE PRS KJØP/SELG
MAERSK DRILLING DRLCO KJØP/SELG
NOBLE CORP NE KJØP/SELG
NORTHERN DRILLING NODL KJØP/SELG
SEADRILL SDRL KJØP/SELG
TRANSOCEAN RIG KJØP/SELG
VALARIS VAL KJØP/SELG
TGS TGS KJØP/SELG
PGS PGS KJØP/SELG

 

Se også energianalytiker Nadia Martin Wiggens siste oljemarkedspresentasjon:

Disclaimer:

Informasjonen som fremkommer i Pareto Securities' podcaster skal ikke sees på som investeringsråd. Tenk at plasseringer i verdipapirer alltid medfører risiko. Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Penger som plasseres i verdipapirer kan både øke og minske i verdi, og det er ikke sikkert at du får tilbake hele det innskutte beløpet. Se full disclaimer.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev