Gå til innholdet

Fokus på energisikkerhet på Pareto Securities’ 29. årlige energikonferanse

Energisikkerhet og de enorme mulighetene innen energitransformasjonen blir hovedtemaer når vi for 29. gang har gleden av å invitere til vår årlige Energikonferanse 14. og 15. september.

Tilgangen til energi har over natten blitt et av de mest aktuelle fokusområdene med den pågående energikrisen i Europa. Vår 29. årlige Energikonferanse er den største av sitt slag i Europa, med ca. 165 presenterende selskaper og mer enn 1500 registrerte deltagere fra energiindustiren, politiske kretser og investormiljøet.

Se våre internasjonale nettsider for mer informasjon om konferansen.

Ta kontakt med din Pareto-kontakt for registrering.

Se våre energianalytikere Nadia Martin Wiggen og Tom Erik Kristiansen oppsummeredag 1 her direkte fra klokken 16:30 onsdag 14. september:

På dag to gir analysesjef Eirik Haavaldsen og energianalytiker Tom Erik Kristiansen sine konferansehøydepunkter fra klokken 13:45 torsdag 15. september: 

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.