Gå til innholdet

Meld deg på Pareto Securities’ Energikonferanse 15. og 16. september

Vår årlige Energikonferanse er den største av sitt slag i Europa, med over 150 presenterende selskaper og rekordinteresse fra investorer. Årets fokus er på industrialisering av skiftet vi ser innen olje- og energisektoren og nye teknologier som muliggjør overgangen fremover. Les mer om Energikonferansen og meld deg på.

Onsdag og torsdag 15. og 16. september arrangerer vi for 28. gang Pareto Securities Energy Conference, også omtalt som Pareto-konferansen. I år vil konferansen ta for seg storskala-industrialiseringen av energitransformasjon og vie oppmerksomhet til nye teknologier som muliggjør den grønne overgangen.

Meld deg på årets energikonferanse nå

Selskapene som presenterer i løpet av energikonferansen representerer hele bredden av energibransjen - fra de tradisjonelle olje- og gasselskapene til utviklere og produsenter av fornybar energi. Hele verdikjedene er dekket med alt fra utstyrsprodusenter til distribusjon - inkludert sjøtransport og shipping.

Se full oversikt over de over 150 deltagende selskapene her.

Paneldebatt: Yara, Norsk Hydro, Aker og Folketrygdfondet

Konferansen åpnes med en paneldebatt mellom ledende selskaper innen energiproduksjon og energiintensive bransjer. Fokus for debatten vil være de enorme mulighetene energitransformasjonen gir, samt utfordringer og endringer som behøves for eksisterende virksomhet og industri.

Prioriteringer innen kapitalallokering vil også være sentralt. Selskaper står overfor et markedsmiljø med høy lønnsomhet fra eksisterende virksomheter samtidig som det kreves store investeringer for å handle på langsiktige bærekraftige muligheter.

Se hele agendaen for energikonferansen her.

I fjor ønsket vi over 2500 investorer og fagpersoner i bransjen velkommen. I år venter vi rekordmange deltagere, og alle våre kunder er velkomne til å følge konferansen digitalt.

Følg linken for å melde deg på.

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.