Gå til innholdet

Vow: Full gass innen metallurgi | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Vow og CEO Henrik Badin gjestet vår Power & Renewable Energy-konferanse og ga et innblikk i selskapets klimaløsninger innen cruise- og metallurgivirksomhet sammen med vår aksjeanalytiker Gard Aarvik.

Clean tech-selskapet Vow leverer klimaløsninger innen cruise- og pyrolysevirksomhet. På tross av pandemi og stillstand i cruisebransjen, har aktiviteten for Vow i cruiseindustrien vært rekordhøy.

- Vi har hatt all-time-high ordreinngang. Fra 2021 til 2022 har ordreinngangen økt med 50 prosent og vi har nesten 600 millioner i ordreinngang i cruiseprosjekter i 2022. Tenk deg det – i en industri som har vært delvis stengt ned, sier Badin i intervjuet.

I fjor sommer spant de ut Vow Green Metals som et eget børsnotert selskap. Med økte gasspriser og høye klimautslipp knyttet til tradisjonell metallurgi, vil Vow og Vow Green Metals gjennom sine biokarbonløsninger bidra til å avkarbonisere metallurgiindustrien.

Hør Badin fortelle mer om avkarbonisering, metallurgisatsingen og det sterke fundamentet innen cruiseindustrien sammen med analytiker Gard Aarvik og Matilda Karlsson.

Vi har analysedekning på Vow og Vow Green Metals. Som Pareto-kunde kan du lese alle våre Vow-analyser her. 

Som kunde kan du også se Vows presentasjon fra konferansen (tilgjengelig frem til 5. februar). 

 

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev