Gå til innholdet

Frøy ASA: Selskapspresentasjon og analytiker-Q&A

Frøy ASA er verdensledende innen akvaservicetjenester til oppdrettsnæringen og disponerer en flåte på 79 fartøy fordelt på brønnbåter, servicebåter og transportskip. IR-kontakt Sondre Vevstad snakker med vår sjømatanalytiker Carl-Emil Johannessen om markedsdrivere, flåten, hindre fremover og større trender i oppdrettsnæringen.

Med over 20 års erfaring har Frøy ASA spesialisert seg på installering og vedlikehold av oppdrettsanlegg, biologiske behandlinger, transport av levende fisk i tillegg til en rekke andre tjenester i knyttet til oppdrettsindustrien. Selskapet ble listet på hovedlisten på Oslo Børs i mars og fremover sikter selskapet mot mellom 10 og 18 prosent egenkapitalavkastning.

Hør IR-kontakt Sondre Vevstad fortelle mer om forretningsmodellen, markedsutviklingen, nybyggprogrammet og lønnsomheten.

Frøy-aksjen kan du handle her.

Vi har analysedekning på Frøys majoritetseier NTS. Som Pareto-kunde kan du lese alle våre sjømatanalyser her.

Se også presentasjon og Q&A med Arctic Fish. Selskapet er blant de største aktørene på Island innen smoltproduksjon og lakseoppdrett, og sikter mot å doble slaktevolumene frem mot 2025. 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.