Gå til innholdet

Microsoft om ChatGPT og mulighetene innen kunstig intelligens | Paretopodden

Hør Microsofts National Technology Officer, Christopher Frenning drøfte bruksområder og påvikning på bedrifter og privatpersoner i årene som kommer med aksjemegler Sebastian Baartvedt og teknologianalytiker Fridtjof Semb Fredricsson i Paretopodden.

Mandag 5. juni holdt vi et AI-seminar der ledende AI- og BigTech-selskaper gikk gjennom hvordan de praktisk benytter kunstig intelligens til verdiskaping. På scenen presenterte Crayon, Cognite, Ayfie og Microsoft, i tillegg til vår teknologianalytiker Fridtjof Semb Fredricsson.

Microsoft investerte for første gang i OpenAI i 2019, og etter investeringer på totalt USD 13 milliarder eier de i dag 49% i AI-selskapet som de siste månedene har tatt verden med storm. National Technology Officer i Microsoft, Christopher Frenning, holdt åpningspresentasjonen på seminaret, og sammen med aksjemegler Sebastian Baartvedt og vår teknologianalytiker drøfter de hva AI vil ha å si for både bedrifter og privatpersoner i årene som kommer i Paretopodden.

Lytt til episoden via Spotify, Apple Podcasts eller Acast.

Aksjehandels- og analysekunder kan lese alle våre teknologianalyser her.

TMT-aksjene vi dekker:

AKSJE HANDLE
24SEVENOFFICE KJØP/SELG
ADEVINTA KJØP/SELG
ATEA KJØP/SELG
AWARDIT KJØP/SELG
BOUVET KJØP/SELG
CRAYON KJØP/SELG
EXSITEC KJØP/SELG
HUDDLY KJØP/SELG
ITERA KJØP/SELG
KNOWIT KJØP/SELG
LINKFIRE KJØP/SELG
MELTWATER KJØP/SELG
MINTRA GROUP KJØP/SELG
MODELON KJØP/SELG
MILLICOM KJØP/SELG
NEXT BIOMETRICS KJØP/SELG
PEXIP KJØP/SELG
SCHIBSTED KJØP/SELG
SIGNUP SOFTWARE KJØP/SELG
STORYTEL KJØP/SELG
TELE 2 KJØP/SELG
TELENOR KJØP/SELG
TELIA COMPANY KJØP/SELG
TIETOEVRY KJØP/SELG
WEBSTEP KJØP/SELG

 

Opplev fordelen av å trade hos en investeringsbank

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene en ledende nordisk investeringsbank gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev