Gå til innholdet

Vår analytiker om markedet for rigger og oljeservice

Rigg- og oljeserviceanalytiker Christopher Mo Dege presenterer aktivitetsnivået i oljebransjen, dagratebildet, makrofaktorer, riggutnyttelsen og attraktivt posisjonerte riggaksjer fremover.

I et nylig webinar for våre kunder holdt senioranalytikerne Christopher Mo Dege og Tom Erik Kristiansen innlegg på markedet for rigg-, oljeservice- og oljeaksjer. Mens Kristiansen så på våre toppvalg innen oljeutvinning, presenterte Mo Dege markedsbildet for rigger og oljeservice.

- Hvis vi spoler tilbake et par måneder til desember, begynte markedet å se bedre ut. Siden den gang har det skjedd mye geopolitisk og i energimarkedene som kan akselerere det som allerede var et konstruktivt marked, sier Mo Dege i presentasjonen.

I desember så han nærmere på hvordan karbonfangst kan spille inn på riggbransjen. Se hele presentasjonen her:

Interessert i våre energianalyser? Hver dag kommer energiteamet vårt med en oppdatering på nyheter og analyser innen rigg, oljeservice, fornybar energi og olje. Les mer og bli kunde for å få analysetilgang.

I webinaret denne uken svarte Mo Dege også på spørsmål fra publikum om karbonfangt, IOC-aktivitet og aktivering av rigger:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev