Gå til innholdet

Paretopodden: Energimarkedene med Trafigura og vår energianalytiker Nadia Martin Wiggen

Vår energianalytiker Nadia Martin Wiggen og aksjemegler Sebastian Baartvedt snakker med Trafiguras sjeføkonom Saad Rahim på vår 29. årlige energikonferanse fra Holmenkollen.

På energikonferansen snakket energianalytiker Nadia Martin Wiggen og aksjemegler Sebastian Baartvedt med Trafiguras sjeføkonom Saad Rahim om hvordan de jobber med energikrisen i Europa og energiomstillingen. 

Trafigura er en av de største råvarehandlerne i verden, og flytter 7 millioner fat olje og produkter hver dag. Trafigura er verdens største eksportør av amerikansk råolje og en av de største transportørene av metaller globalt.

Vår 29. årlige energikonferanse er den største i sitt slag i Europa, med over 1500 representanter fra energibransjen, det politiske miljøet og investormiljøet. I tillegg vil totalt over 160 bedrifter presentere seg på konferansen, som i år arrangeres som et fysisk arrangement i Oslo.

Konferansen fokuserer på energisikkerhet, utsiktene for råvarepriser og de enorme mulighetene når energiomstillingen utspiller seg, og gir en møteplass for å diskutere nær- og langsiktige løsninger på energikrisen.

Lær mer om konferansen

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev