Gå til innholdet

Paretopodden om shipping: Inflasjon, Russland og konsekvensene for energirelatert shipping

Vår analysesjef og shippinganalytiker Eirik Haavaldsen ser nærmere på shippingmarkedene med aksjemegler Sebastian Baartvedt. Hvordan er situasjonen for energishipping og undersegmenter som tank, produkt, LNG og LPG med et sanksjonert Russland og stadig stigende inflasjon?

Våre aksjeanalytikere publiserer daglige shippingkommentarer og aksjeanalyser for aksjehandels- og analysekunder. Les mer om vårt ledende analyse- og aksjehandelstilbud og hvordan få tilgang.

Shippingaksjene vi dekker:

 

AKSJE HANDLE
2020 BULKERS KJØP/SELG
AMERICAN SHIPPING COMPANY KJØP/SELG
AVANCE GAS KJØP/SELG
AWILCO LNG KJØP/SELG
BW LPG KJØP/SELG
BELSHIPS KJØP/SELG
COOL COMPANY KJØP/SELG
DHT KJØP/SELG
DORIAN LPG KJØP/SELG
EURONAV KJØP/SELG
FLEX LNG KJØP/SELG
FRONTLINE KJØP/SELG
GOLAR LNG KJØP/SELG
GOLDEN OCEAN KJØP/SELG
GOODBULK KJØP/SELG
GRAM CAR CARRIERS KJØP/SELG
HAFNIA KJØP/SELG
HUNTER GROUP KJØP/SELG
HÖEGH AUTOLINERS KJØP/SELG
INTERNATIONAL SEAWAYS KJØP/SELG
MPC CONTAINER SHIPS KJØP/SELG
ODFJELL SE KJØP/SELG
OKEANIS ECO TANKERS KJØP/SELG
SFL CORP. KJØP/SELG
SCORPIO TANKERS KJØP/SELG
STAR BULK CARRIERS KJØP/SELG
STOLT-NIELSEN KJØP/SELG
TORM KJØP/SELG
TEEKAY TANKERS KJØP/SELG
WALLENIUS WILHELMSEN KJØP/SELG
WILH. WILHELMSEN HOLDING KJØP/SELG

 

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Disclaimer:

Pareto Securities' podcaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev