Gå til innholdet

Sanksjoner mot Russland, historiske lagerslipp og siste oppdateringer i olje-, gass- og kullmarkedene

På et webinar for våre kunder presenterte energianalytiker Nadia Martin Wiggen hvordan olje-, gass- og kullmarkedene påvirkes av Ukraina-krigen.

Torsdag 7. april ga Nadia Martin Wiggen en oppdatering på de viktigste begivenhetene i energimarkedene. Med Ukraina-krigen inne i sin andre måned og stadig flere sanksjoner mot russisk næringsliv, er markedene for kull, olje og gass langt forskjellig fra før krigen.

Russland står for nesten en femtedel av verdens kulleksport og er en av de største leverandørene av olje og gass til Europa. Nå kommer tidenes største frislipp av olje fra strategiske oljereserver. Hvordan ser bildet ut for energimarkedene fremover?

Vi holder jevnlig webinarer om aktuelle temaer for våre kunder. Våre energianalytikere dekker flere titalls olje- og gasselskaper, i tillegg til makroanalyser på energimarkedene. Ikke kunde ennå? Les mer her.

Nylig holdt Tom Erik Kristiansen og Christopher Mo Dege webinarpresentasjoner på våre olje- og riggfavoritter. Tom Erik Kristiansen så på oppsidepotensialet, oljeprisutsiktene og våre toppvalg innen olje og gass:

Rigg- og oljeserviceanalytiker Christopher Mo Dege kikket nærmere på aktivitetsnivået i oljebransjen, dagratebildet, makrofaktorer, riggutnyttelsen og attraktivt posisjonerte riggaksjer fremover:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev