Gå til innholdet

Møt oss på AksjeNorges aksjekvelder høsten 2022

I løpet av oktober, november og desember 2022 deltar våre aksjeanalytikere på AksjeNorges aksjekvelder i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger. Kom innom og se våre aksje- og sektorforedrag og møt oss på stand.

AksjeNorges aksjekvelder er gratis arrangementer med fonds- og aksjepresentasjoner fra en rekke aksje- og investeringseksperter. Pareto Securities er blant bidragsyterne, og vil delta på scenen og på stand på aksjekveldene i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger.

Aksjekvelden Bergen: 24. oktober 2022 mer informasjon.

Aksjekvelden Tromsø: 14. november 2022 – finn påmelding og mer informasjon her.

Aksjekvelden Trondheim: 28. november 2022påmelding her.

Aksjekvelden Stavanger: 5. desember 2022påmelding her.

Aksjekvelden Oslo: 12. desember 2022 påmelding her

 

Oslo 12. desember – Oljeservice og teknologi

På aksjekvelden i Oslo 12. desember vil energianalytiker Jørgen Søvik Opheim presentere våre toppvalg innen oljeservice, og teknologianalytiker Fridtjof Semb Fredricsson deltar på en paneldiskusjon om fremtidsbildet for norsk tech.

Les mer om arrangementet og meld deg på


Gjennomførte AksjeNorge-arrangementer høsten 2022 

Stavanger 5. desember - Oljeservice

Vår oljeserviceanalytiker Jørgen Søvik Opheim vil være tilstede på aksjekvelden i Stavanger 5. desember og gi våre betrakninger på oljeservicesektoren.

Se mer informasjon på AksjeNorges sider og meld deg på her.

Bergen 24. oktober – Shipping og produkttank

Produkttank-ratene har skutt i været etter invasjonen av Ukraina, men de store endringene for transport av olje og oljeprodukter har fortsatt ikke inntruffet. Dette vil endre seg når sanksjonene inntreffer om kort tid - noe som vil drastisk øke distansene volumene skal transporteres.

Vår shippinganalytiker August Klemp vil på arrangementet i Bergen presentere hva som har skjedd i markedet og utsiktene for produkttank fremover.

Les mer

Tromsø 14. november – Oljeservice og seismikk

Oljeserviceanalytiker Ole Martin Rødland presenterer oljeservice og oljemarkedet, med særlig fokus på seismikkaksjer under aksjekvelden i Tromsø mandag 14. november på Clarion The Edge i Tromsø.

Se mer informasjon og påmelding her. Er påmeldingen fylt opp? Send en henvendelse til oss på online@paretosec.no

Trondheim 28. november – Cleantech

På aksjekvelden i Trondheim 28. november vil aksjeanalytiker Kari Eide Hartvedt holde foredrag om cleantech-aksjer med fokus på plastic-to-liquid selskaper.

Les mer om arrangementet i Trondheim.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev