Gå til innholdet

Paretopodden: Ingen energiomstilling uten batterier

Paretopoddens Sebastian Baartvedt og vår batterianalytiker Kenneth Sivertsen snakker med FREYR-sjef Tom Einar Jensen om hvordan batterier spiller inn i det grønne skiftet og hvordan batteriindustrien takler energi- og råvaremangel.

På vår 29. årlige energikonferanse 14. og 15. september deltok en rekke norske batteriselskaper, deriblant FREYR og CEO Tom Einar Jensen. Batterier blir en viktig del av energiomstillingen, men hvordan lykkes med en massiv oppskalering av verdens batteriforsyning med energi- og råvaremangel?

Som analysekunde kan du lese alle våre batteri- og FREYR-analyser her. Les mer om analysetilbudet vårt.

Lytt til hele podcastepisoden her:

På energikonferansen snakket også energianalytiker Nadia Martin Wiggen og Baartvedt med Trafiguras sjeføkonom Saad Rahim om hvordan de jobber med energikrisen i Europa og energiomstillingen. 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.