Gå til innholdet

BioInvent AB: Selskapspresentasjon og analytiker-Q&A

Bioteknologiselskapet BioInvent er en av våre helseanalytikeres favoritter i bioteksektoren. CEO Martin Welschof presenterer selskapet og svarer på spørsmål fra vår biotekanalytiker Dan Akschuti.

Stockholm-noterte BioInvent har fire programmer gående innen kreftbehandling, og har avtaler med tungvektere som Pfizer, Daiichi Sankyo, Bayer Healthcare og Mitsubishi Tanabe.

Lær mer om selskapet, teknologien, pipelinen og hva man kan vente seg fra selskapet den kommende tiden.

Les alle våre BioInvent-analyser her.

Vi holdt i slutten av august vårt årlige seminar for helsesektoren. Der presenterte over 60 nordiske helse- og bioteknologiselskaper. Se våre intervjuer fra konferansen:

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.