Gå til innholdet

Nyhet: Handle på USA-børsene via alle våre handelsplattformer

Nå er det enda enklere å handle amerikanske verdipapirer som kunde hos Pareto Securities. Handel i amerikanske aksjer og ETF-er nå tilgjengelig også i handelsplattformen vår, slik at alle kunder enklere kan ta del i verdens største kapitalmarked.

Handel på de amerikanske markedene har alltid vært tilgjengelig gjennom våre Infront-løsninger, og nå er handels- og analyseplattformen vår også forbedret med større utvalg og funksjoner. 
 
– Med tilgang til før- og etterbørshandel, fleksible valutaløsninger og avanserte handelsfunksjoner kan du som kunde være trygg på at du får mest ut av mulighetene i USA gjennom våre løsninger, sier Tore Hellesø, Head of Electronic Trading.
 
Ta del i store kursbevegelser i før- og etterbørshandelen

Som eneste nettmegler i Norge tilbyr vi handel i før- og etterbørshandelen i USA. Nå er dette også tilgjengelig via handels- og analyseplattformen

Selskaper på Wall Street legger gjerne frem nyheter og kvartalstall utenfor vanlig åpningstid, men mens før- eller etterbørshandelen fremdeles er åpen.

– Ved å benytte før- og etterbørshandelen utvider man både handelsdagen og trading-mulighetene. Tall eller nyheter kan gi store kursbevegelser, og vi merker stor interesse for å delta i før- og etterbørsen i USA, sier Hellesø.

Les mer om hvordan du handler i før- og etterbørshandelen i USA allerede fra klokken 10

Få overblikk med sektoroversikter du kan handle på

Våre kunder er stadig på utkikk etter informasjon man kan handle på, enten det er analyseinnhold eller kursoppdateringer. På den innloggede markedsoversikten for USA får du overblikket du trenger gjennom markedsdata via utvalgte indeks- og sektor-ETF-er. Vi har også tilgjengeliggjort en rekke kurslister som baserer seg på blant annet innehavet i populære amerikanske ETF-er, slik som ARKK, og flere sektorer som energi, rigg, shipping, fornybar energi og helse

– Vi ønsker å gi informasjon du kan handle på, og gjennom å vise både ETF-er og deres underliggende aksjer kan man oppdage aktuelle investeringsideer innenfor en rekke sektorer, sier Hellesø.

Se indeks- og sektor-ETF-ene vi løfter frem

Skal du handle i USA kan det være nyttig med realtidskurser. Bestill realtidskurser på de amerikanske indeksene her

Fleksible valutaløsninger: Automatisk nettoveksling eller valutakonto

Når du handler verdipapir i USD kan du enten veksle med valutakonto, eller benytte automatisk veksling av netto handelsbeløp.

Vi har automatisk nettoveksling som standard, som betyr at du kun betaler for forskjellen mellom alle kjøp og salg i en valuta i løpet av en handelsdag. 

Lær mer om våre vekslingsløsninger og det store sparepotensialet 

Du kan også velge å veksle selv med en valutakonto, som muliggjør valutasikring av utenlandshandler. Les mer om valutasikring her.

Alt du trenger samlet i én plattform

Det samme brede utvalget av handelsfunksjoner og relevante tjenester gjelder også for handel av amerikanske verdipapirer gjennom handel- og analyseplattformen vår. Du kan benytte handelsfunksjoner slik som algoritmeordrer og stop-loss, du har tilgang til om lag 1000 amerikanske aksjer for shorthandel, og du kan benytte intradagskreditt og verdipapirbelåning som normalt. 

Analysedekning av USA-noterte aksjer

Våre aksjeanalytikere dekker ca 350 aksjer, hvorav flere er notert på USA-børsene eller notert på både Oslo Børs og en av børsene i USA.

AKSJE HANDLE
COOL COMPANY KJØP/SELG
DHT KJØP/SELG
DIAMOND OFFSHORE KJØP/SELG
DORIAN LPG KJØP/SELG
EQUINOR KJØP/SELG
EURONAV KJØP/SELG
FLEX LNG KJØP/SELG
FREYR KJØP/SELG
FRONTLINE KJØP/SELG
GOLAR LNG KJØP/SELG
GOLDEN OCEAN KJØP/SELG
HIMALAYA SHIPPING LTD KJØP/SELG
INTERNATIONAL SEAWAYS KJØP/SELG
NOBLE CORP. KJØP/SELG
SCORPIO TANKERS KJØP/SELG
SEADRILL LIMITED KJØP/SELG
SFL CORP. KJØP/SELG
STAR BULK CARRIERS CORP. KJØP/SELG
TEEKAY TANKERS KJØP/SELG
TORM KJØP/SELG
TRANSOCEAN KJØP/SELG
VALARIS KJØP/SELG

 

Spesielt innenfor shipping dekker vi en rekke USA-noterte aksjer. Lær mer om de USA-noterte shippingaksjene vi dekker og ulike undersegmenter som tank, LNGC, bilfrakt, VLGC og tørrbulk med shippinganalytikerne Eirik Haavaldsen og August Klemp i Paretopodden: 

Opplev fordelen av å trade hos en investeringsbank

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene en ledende nordisk investeringsbank gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev