Gå til innholdet

Handelstjenester

Pareto Securities tilbyr handelstjenester som passer ethvert behov, enten du benytter PC, mobil eller nettbrett.

 • Sanntidskurser
 • Aksjeanalyser
 • Handel i 14 markeder med markedsdata i realtid
 • Kursalarmer, stop-loss, click-trading m.m.
 • Fond- og ETF-handel

Bli kunde

Infront Active Trader – Markedets beste handelsapplikasjon

Active Trader er et komplett informasjons- og handelssystem som i dag benyttes av mange aksjemeglere og profesjonelle tradere. Med dette systemet får du et meget godt beslutningsgrunnlag for dine investeringer, og kan gjøre avansert aksjehandel og trading av aksjer.

Active Trader gir deg informasjons- og handelstilgang i 14 markeder og med kun ett abonnement kan du benytte programmet hjemme, på kontoret og på reise. Du kan selv tilpasse systemet til dine behov, og skreddersy din egen arbeidsflate. Mobilappen Infront Mobile er inkludert i abonnementet. I Active Trader er også handel i før- og etterbørs USA tilgjengelig. 

Prøv gratis: Vil du ha det samme verktøy som proffene? Les mer og bestill test her

Web Trader - kurser og handel i nesten hele verden

Web Trader fra Infront er en enkel måte å få tilgang til flere markeder og mer avansert handelsfunksjonalitet. Med den når du hele 14 markeder som til sammen utgjør hele 80% av verdens samlede børsverdier, inkludert Norden, USA, og de fleste europeiske børser. På disse kan du handle aksjer, men også andre verdipapirer som f.eks. de populære børsnoterte fond (ETF’er). Bygg lett din egen arbeidsflate med den informasjon du trenger, eller bruk våre ferdige forslag. Også i Web Trader kan du handle i før- og etterbørs USA.

Prøv gratis: Les mer om Web Trader og se demo her

Webtjenester

Handelstilgang via vår web inngår i kundeforholdet og er helt gratis. Du får porteføljeoversikt med tilgang til rask og trygg handel i Norge, Sverige, Danmark og Finland via vår Smart order router (SOR) som sikrer best pris når din handel utføres. Om du tidligere har handlet gjennom en megler som ikke benytter SOR vil du merke betydelig forskjell, noe vi har beskrevet i demoen og i denne artikkel.  

På nettsidene får du gratis markedsinformasjon og sanntidskurser i de nordiske markedene, og tilgang til analyser og modellportefølje fra Pareto Securities analyseavdeling. Foruten direkte link til VPS Investortjenester vil du kunne se oversiktlige rapporter på din beholdning og dine transaksjoner hos oss. Merk at bare de som er aktive kunder hos Pareto vil opprettholde full tilgang til analyser, selskapsrapporter, sektoroppdateringer og kommentarer. Aktiv kunde betyr kunde som har sine aksjer/fond hos oss, og som handler gjennom Pareto Securities.

Les mer om Paretos Webtjenester her.

Mobiltjenester - Infront Mobile til iPhone/iPad/Android

Med Infront Mobile kan du følge markedet, ha oversikt over dine verdipapirer og handle direkte fra mobil eller nettbrett. Appen er inkludert i Infront Web Trader og Infront Active Trader. Du får tilgang til:

 • Markedsdata i realtid
 • Handel i 14 markeder
 • Stop-loss og trailing stop-loss
 • Pareto Securities' analyser
 • Nyheter
 • Kursalarmer
 • Lage egne lister

Last ned fra App Store 

Klikk her for å prøve Infront Web Trader med Infront Mobile i to uker

Handler du aksjer aktivt, og vil høre hva vi har å tilby deg?

Fyll ut feltene her, og vi tar kontakt for en uforpliktende samtale.

Meld deg på vårt nyhetsbrev