Gå til innholdet

Paretopodden: Hvordan konkurrere med amerikansk BigTech?

Hvordan kan mindre nordiske teknologiselskaper ta opp konkurransen med de enorme amerikanske "BigTech"-selskapene? Vi så nærmere på temaet sammen med Lime Technologies og Pexip.

På vår TechIT-konferanse forrige uke inviterte vi to nordiske tekutfordrere til en paneldiskusjon David og Goliat-problemstillingen om hvordan konkurrere med gigantiske teknologiselskaper som Microsoft, Google, Salesforce og Oracle.

Blant det fullspekkede konferanseprogrammet, der over 60 nordiske og tyske teknologiselskaper presenterte sine siste oppdateringer og bransjespesialister og våre analytikere bidro med innsikt, gjestet Lime Technologies og Pexip en paneldiskusjon med vår tyske TMT-analytiker Knud Hinkel.

Lime Technologies og CEO Nils Olsson er en av verdens største CRM-tilbydere, og er en direkte konkurrent til amerikanske Salesforce. Pexip og CFO Øystein Dahl Hem utvikler videokonferanseløsninger i likhet med teknologigiganter som Microsoft og Zoom. Hvordan tar de opp kampen med de store selskapene om markedsandeler?

Lytt til paneldiskusjonen her:

Lyst til å høre mer? Alle selskapspresentasjonene og innleggene fra konferansen ligger åpent tilgjengelig frem til 29. april. 

 

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.