Gå til innholdet

Gram Car Carriers: Selskapspresentasjon, markedsoppdatering og Q&A

Hvordan ser verdens tredje største leverandør av bilskip på markedet for bilfrakt? Lær mer om børsnykommeren Gram Car Carriers og utbyttepolitikken, teknologiutviklinger, skipsflåten og det sterke bilfraktmarkedet.

Siden børsnoteringen på Euronext Growth i slutten av januar har bilfraktrederiet Gram Car Carriers steget mer enn 50 prosent på børs.

CEO Georg Whist og CFO Gunnar Koløen ga nylig en oppdatering til markedet om fremdriften, og sammen med shippinganalytiker August Klemp diskuterte de den langsiktige charteringstrategien, skipsflåten og utbyttepolitikken. I Q&A-en går de også inn på ESG og ny skipsteknologi.

For en mer utfyllende Q&A, se den engelske webcasten her.

Vi gjør oppmerksom på at Pareto Securities var involvert i børsnoteringen av Gram Car Carriers

Vi har analysedekning på ca. 30 shippingaksjer. Som analysekunde får du full tilgang til våre selskapsanalyser og daglige shippingkommentarer.  Les mer om analysetilbudet vårt her.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev