Gå til innholdet

Aprila Bank: Teknologiselskapet med bankkonsesjon | Selskapspresentasjon og analytiker-Q&A

SMB-spesialisten Aprila Bank er en av de mest innovative bankene vi har analysedekning på. Hør selskapets CEO Halvor Lande presentere selskapet og svare på spørsmål fra vår senior bankanalytiker Vegard Toverud.

OTC-noterte Aprila Bank har spesialisert seg på finansiering til små og mellomstore bedrifter (SMB). Siden oppstarten i 2017 har selskapet utviklet en datadrevet modell for utlån til bedrifter, og i fjor høst kunne banken også melde om et spennende samarbeid med DNB om lån til småbedrifter. 

Selskapets administrerende direktør Halvor Lande gjestet vårt tv-studio og ga en intro til selskapet, forretningsområdene og utsiktene, og diskuterte låntapsmodeller, automatisering og DNB-samarbeidet med vår bankanalytiker Vegard Toverud.

Se mer informasjon og kjøp Aprila Bank-aksjen her.

Vi har analysedekning på Aprila Bank-aksjen. Som Pareto-kunde kan du lese alle våre Aprila Bank-analyser her.

Vi dekker om lag 30 norske selskaper innen bank og finans. Her kan du lese mer om analyseproduktet vårt.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev