Gå til innholdet

Paretopodden om Crayon: Fra nordisk mester til global spiller

IT- og tech-analytiker Olav Rødevand og aksjemegler Sebastian Baartvedt snakker om IT-selskapet Crayon i Paretopodden. Vi tok opp dekning på selskapet tidligere i år, og i podcast-episoden ser de nærmere på selskapets kraftige vekst, lønnsomhetsbidrag til kunder og videre vekstutsikter.

Crayon har spesialisert seg på videresalg av software- og cloudtjenester. Etter en periode av børs, vendte selskapet tilbake til Oslo Børs i 2017 med globale vekstambisjoner. Internasjonalt vekstfokus og en tidlig posisjonering innen cloud-markedet har gitt en kraftig vekst for Crayon, og er i dag tett partner med blant annet Microsoft.

Alle våre Crayon- og teknologianalyser er tilgjengelig for kunder i aksjehandels- og analyseplattformen vår.

Crayon er et av de rundt 70 nordiske software- og teknologiselskaper som deltar på vår TechSaaS-konferanse 1. november i Oslo og 9. november i Stockholm. Les mer om konferansen.

TMT-aksjene vi dekker:

AKSJE HANDLE
24SEVENOFFICE KJØP/SELG
ADEVINTA KJØP/SELG
ATEA KJØP/SELG
AWARDIT KJØP/SELG
BOUVET KJØP/SELG
CRAYON KJØP/SELG
EXSITEC KJØP/SELG
HUDDLY KJØP/SELG
ITERA KJØP/SELG
KNOWIT KJØP/SELG
LINKFIRE KJØP/SELG
MELTWATER KJØP/SELG
MINTRA GROUP KJØP/SELG
MODELON KJØP/SELG
MILLICOM KJØP/SELG
NEXT BIOMETRICS KJØP/SELG
PEXIP KJØP/SELG
SCHIBSTED KJØP/SELG
SIGNUP SOFTWARE KJØP/SELG
STORYTEL KJØP/SELG
TELE 2 KJØP/SELG
TELENOR KJØP/SELG
TELIA COMPANY KJØP/SELG
TIETOEVRY KJØP/SELG
WEBSTEP KJØP/SELG

 

Sjekk også ut våre andre episoder av Paretopodden:

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Disclaimer:

Pareto Securities' podcaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev