Gå til innholdet

Populære fiskeaksjer

Lakseprisene er igjen rekordhøye og de fleste oppdretterne har rapportert gode tall for Q1. Vår analytiker gir her en kort oppsummering av status i næringen, og våre forventninger fremover.

Det ventes en laksepris helt oppe i NOK 73 pr kilo i neste uke, noe som er rekordhøyt. I løpet av den siste uken har de fleste fiskeoppdretterne levert gode tall for første kvartal. I denne video kommenterer analytiker Carl-Emil K. Johannessen status i næringen, og sier litt om våre forventninger fremover. 

Aktuelle analyser:

Lakseprisforventning for kommende uke (12.05)
Austevoll - Strong results in all divisions (12.05.)
Lerøy - Q1 16 results in line (12.05)
Grieg Seafood - Stronger than expected Q1 results (12.05)
Marine Harvest - Targetprice kept unchanged (12.05)

 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.