Gå til innholdet

Pareto tar opp analysedekning på Vår Energi | Analytikerpresentasjon

Olje- og gasselskapet Vår Energi er Oslo Børs’ nyeste energitilskudd. Lær mer om aksjen og våre utsikter fra aksjeanalytiker Tom Erik Kristiansen.

Nylig tok energianalytiker Tom Erik Kristiansen og energiteamet opp dekning på Vår Energi-aksjen.

Med interesser i 36 felt på norsk sokkel, og med en daglig produksjon på om lag 243.000 oljeekvivalenter per dag i 2021, er nynoterte Vår Energi norskesokkelens tredje største oljeselskap, bak Equinor og Aker BP (inkl. Lundin Energy).

- Pure play-eksponering mot norsk sokkel har vist seg å være svært lønnsomt for investorer over tid. Sokkelen er attraktiv for den gir tilgang til storskala-ressurser, pålitelig produksjon, foran innen ESG og teknologi, lave kostnader og stabilt politisk klima, sier Kristiansen.

I presentasjonen snakker Kristiansen mer om hva blant annet:

- Hva som skiller Equinor, Aker BP+Lundin og Vår Energi

- Produksjonsporteføljen

- ESG-profilen

- Utbytter og utbytteutsikter

- Verdivurdering og estimater

Analysekunder kan lese den fulle analysen av Vår Energi her.

Vår Energi er også en av de ti aksjene i modellporteføljen vår for april. Se hvilke aksjer vi har tro på og les våre analytikeres kommentarer.

Pareto Securities var involvert i børsnoteringen av Vår Energi.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev