Gå til innholdet

Pareto Bank på vei mot børs

Pareto Bank er på vei mot børsnotering, og har nylig lagt frem tall for første kvartal. Vi fikk CEO Tirill H. Villum i studio for en gjennomgang av selskapet.

Pareto Bank (PARB) er norges ledende prosjektbank med hovedvirksomhet innenfor eiendom, verdipapirer og shipping/offshore. Banken presenterte i går tall for første kvartal som viste solid og lønnsom vekst, og den har innledet en prosess med sikte på børsnotering i slutten av mai i år.

Vi fikk besøk av CEO Tiril Haug Villum, som gav oss en rask introduksjon til selskapet. For mer detaljer, les gjerne vår analyse:

Analyse Pareto Bank - Strong growth in Q1'16, but 2016 guidance maintained

Se også selskapets hjemmeside www.paretobank.no 

3 siste fra Pareto:

PARB

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.