Gå til innholdet

OKEA: Pareto Securities' 28th Annual Energy Conference

Se intervju med CEO av OKEA, Svein Liknes, fra vårt live-studio på Energikonferansen 2021.

Olje- og gasselskapet OKEA er optimaliseringsmesteren på norskesokkelen. I vårt TV-studio fortalte CEO Svein Liknes feltene i porteføljen, klimaforpliktelsene og oppkjøpsutsiktene til selskapet.

Vårt energiteam har analysedekning på OKEA-aksjen. Se vår handelsplattform for alle OKEA-analyser.

Lundin Energy er et annet Nordsjø-basert oljeselskap som deltok på konferansen. Lundin Energy-sjef Nick Walker TV-studioet gjestet TV-studioet vårt for å fortelle om verdiskapingen i Nordsjøen, vekstplaner og dekarbonisering.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.