Gå til innholdet

Ørn Software børsnoteres: "Markedet er enormt"

Ørn Software noteres på Euronext Growth mandag 29. mars. CEO Sten-Roger Karlsen presenterer selskapet og snakker med Pareto TV om vekstplaner, teknologien og det sterkt voksende markedet selskapet opererer i.

Det nordiske Software-as-a-Service-selskapet (SaaS) utvikler digitale verktøy for effektiv forvaltning, drift og vedlikehold av industri og eiendom. Etter en voldsom vekst de siste årene går Ørn Software nå på børs for å hente mer vekstkapital.  

- Vi skal fortsette på vekstreisen vår, og fortsette å vokse gjennom oppkjøp av veldrevne SaaS-selskaper for å styrke vår egen posisjon i markedet og levere enda bedre løsninger i fremtiden, sier Karlsen til Pareto TV.

Alt fra små og mellomstore bedrifter til eiendomsgiganter er kunder av Ørn.

- Det er anslått at to tredjedeler av verdens bygningsmasse fremdeles vil bestå i 2050. Statistikk viser at under én prosent vil gjennomgå ENØK-renovering. Det er mye fokus på å bygge energieffektive bygg, men elleve prosent av karbonutslipp fra byggebransjen i verden i dag kommer fra byggematerialer fra nybygg. Da må vi ta vare på d byggene vi har for å kunne møte klimamålsetningene. Da trenger kundene våre digitale verktøy for å drive bærekraftig drift, forvaltning og vedlikehold, oget er akkurat det våre løsninger gjør. I tillegg bidrar vi med å redusere energiforbruket til kundene våre. 

Dermed ligger det til rette for at markedet for Ørns digitale eiendoms- og industriløsninger skal stige fremover.

- Markedet er enormt. Det er knyttet til at man har kommet relativt kort med tanke på digitalisering i de bransjene vi er innenfor. Det er veldig mange profesjonelle aktører i dag som kunne hatt økt effektiviteten og konkurransekraften sin gjennom å ta i bruk digitale verktøy og derfor har vi troen på at det kommer til å være en stor vekst her også i årene som som kommer. Det er vel estimert et totalmarked innenfor våre områder i Norden på 12 milliarder kroner. Bidragsytende for det er at det er veldig mange aktører som i dag kunne ha brukt en løsning men som bruker Excel og PostIt-lapper, sier Karlsen.

Pareto Securities har vært delaktige i børsnoteringen av Ørn Software. Et annet SaaS-selskap som nylig tok steget opp på børs er EcoOnline, som forrige uke presenterte for Pareto TV.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.