Gå til innholdet

Norwegian med Bjørn Kjos

Konsernsjef Bjørn Kjos fra Norwegian Air Shuttle snakker om satsningen på langdistanse (long haul).

Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian holdt en presentasjon på vårt morgenmøte i dag. Hovedtemaet i presentasjonen var selskapets økende satsning innen langdistanse flyvninger (long haul), og det er også fokus i dette intervjuet med Kjos. Vi har en kjøpsanbefaling på NAS med kursmål 450.

Øvrige hovedpunkter fra morgenens presentasjon:

  • På kort sikt gjentok selskapet sine uttalelser fra fremleggelsen av tall for Q4 2015 om at bookinger er noe bedre enn i fjor på samme tid, og til stabile priser.
  • Veksten innen langdistanse ser ut til å bli høyere enn 40% i årlig gjennomsnitt frem til 2020. I kontrast til de kortere flyvningene (short haul) er konkurransen i langdistanse-delen av markedet hovedsakelig fra store, veletablerte aktører (legacy carriers) som opererer med høye priser for å subsidiere sine tapsbringende kortere flyvninger.
  • Etter suksess i London åpner NAS transatlantiske flyvninger fra Paris denne sommer og planlegger ytterligere ekspansjon med flyvninger fra Barcelona og Roma de kommende år.
  • Selskapet fremhevet EasyJet og Ryanair som sannsynlige lokale feeding-partnere for NAS long-haul flyvninger på steder der NAS ikke selv har et veletablert short-haul nettverk.

For mer detaljer se siste analyserapport om Norwegian Air Shuttle
 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.