Gå til innholdet

Mercell: Veien mot å bli Europas anbudsgigant

Mercell presenterte på vår første TechITService Conference. Til Pareto TV forteller CEO Terje Wibe om driverne til selskapets sterke vekst, videre vekstplaner og produktstrategi.

Norske Mercell er markedsledende i Norden innen online anbudsløsning for innkjøpere og leverandører, og på rask innmarsj i det bredere europeiske markedet.

 

Selskapet har vokst kraftig siden oppstarten på slutten av 90-tallet, og særlig de siste årene.

 

- I løpet av de siste par årene har vi fått inn Viking Venture som ny hovedeier. Vi definerte strategien for videre vekst, og en viktig del for å etablere oss i de store europeiske markedene var å starte med oppkjøp de ulike markedene. Vår vekst har kommet av både sterk organisk vekst over mange år og oppkjøp av konkurrenter, sier selskapets CEO Terje Wibe.

 

De siste to årene har selskapet gjort ni oppkjøp, og er i dag til stede i 14 markeder.

 

I intervjuet forteller Wibe mer om strategien for videre vekst, synergier mellom de ulike tjenestene og markedene de opererer i og produktstrategien Mercell jobber ut fra.

 

Tirsdag 20. april var de blant de over 40 selskapene som presenterte på vår første TechITService Conference.

 

IT-selskapet Bouvet snakket i forkant av konferansen om det nordiske IT-markedet og hvordan selskapet jobber for å sikre lojale kunder og fornøyde ansatte.

 

Mintra Holding ga innsikt i den interne synergien i bedriften, megatrender for videre vekst, og effekt av coronaviruset til Pareto TV før konferansen.

Se også det norske videokonferanseselskapet Pexip fortelle mer om virksomheten:

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.