Gå til innholdet

Markedsinnsikt 25.03.2020

Hva er det viktig å tenke på i dagens urolige markedssituasjon, og kan vi se noen hint om det videre forløp? Vi ser på indekser, olje og valuta i denne video (33 min).

Aktuelt fra dagens video:

Som nevnt i videoen er et godt informasjongrunnlag viktig for å ta gode beslutninger, og med tilgang til våre analyser stiller du sterkt. Alle aktive kunder får fri tilgang til det vi produserer. Se mer her. Med store markedsbevegelser merker man også at handelssystemer og kapasitet/kompetanse hos forskjellige aktører i varierende grad møter kundens behov. Pareto har lang erfaring med å håndtere profesjonelle og krevende kunder og markedsforhold, og tross dagens vansker gjør vi vårt ytterste for å bistå kundene til å få gjort det de ønsker. 


Attraktivt nykundetilbud

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen/videoen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Toppbildet viser svingete veier ned til Hoddevik på Stadtlandet, og er tatt av artikkelforfatteren i 2006. En plass med vind, bølger og svingete veier. Ikke ulikt dagens marked.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.