Gå til innholdet

Kongsberg med CEO Geir Håøy

Sjefen i Kongsberg besøker Pareto TV, og snakker om teknologi som den bærende kraft i selskapet og dets fremtidige utvikling.

Kongsberg Gruppen har en sterk posisjon som et av de ledende teknologidrevne industrikonsern i Norge. I dag var besøkte selskapet investorer i Oslo i forbindelse med fremleggelse av tall for første kvartal. Vi fikk Geir Håøy i studio for en prat om teknologi som den bærende kraft i selskapet. 

Pareto har en kjøpsanbefaling på KOG med kursmål 149. Se siste analyse med oppdaterte kommentarer etter førstekvartalstallene her.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

kog

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.