Gå til innholdet

Havvind: Hva preger markedet?

Havvindanalytiker Bård Rosef deler viktige høydepunkter for havvindmarkedet, prognoser for fremtiden og hvordan hver aktør i bransjen er posisjonert. Se hele innlegget.

Havvind har gått fra å være en nisje til å bli et svært konkurransedyktig segment i energisektoren. Havvind er nå det raskest voksende i fornybarmarkedet, og ventes å vokse med i gjennomsnitt 20 prosent årlig frem til 2030.

Rosef forteller i presentasjonen mer om kostnadsbildet, viktigste drivere i markedet, lisensieringsrunder og ikke minst utsikter for bransjen.

Våre fornybaranalytikere har dekning på en rekke aktører med eksponering mot havvind. Installasjonsselskapene OHT og Cadeler, Aker-konsernets Aker Offshore Wind, for ikke å glemme danske Vestas og Ørsted.

Les mer om Energikonferansen og selskapene som deltok.

Se alle selskapsintervjuene og paneldiskusjoner med våre analytikere her.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.