Gå til innholdet

Vi senker prisene

Nye kurtasjeklasser for deg som handler ofte, eller samler dine aksje- og fondsinvesteringer hos Pareto.

Når du som investor skal handle aksjer eller fond er det viktig å ha et godt beslutningsgrunnlag og verktøy du kan stole på. Pareto har bred analysedekning på nordiske aksjer, og et godt utvalg av handelstjenester som gir deg markedsinformasjon og handelstilgang når og hvor du trenger den.

Nå senker vi prisene på aksjehandel, forenkler vår prisliste, gir et attraktivt åpningstilbud og lanserer nye kurtasjeklasser spesielt attraktive for deg som handler ofte eller samler større aksje- og fondsinvesteringer hos Pareto. To av de nye klassene er Pareto Investor og Pareto Trader.

Pareto Investor 

Om du har en større portefølje av aksjer og fond kan du nå få svært gode betingelser gjennom den nye kurtasjeklassen Pareto Investor. Krav for å oppnå denne er å kjøpe eller overføre minimum NOK 1 millon i fond, eller totalt NOK 5 millioner i porteføljeverdi (aksjer + fond) til konto hos oss. Du vil da kunne handle aksjer til 0,039% eller minimum NOK 59. Videre får du som aktiv kunde våre aksje- og sektoranalyser, samt personlig service og tilgang til vår ekspertise. 

Vårt fondssenter dekker mer enn 300 fond, og du vil foruten kjente navn i Norge finne interessante fond som vi har plukket ut fra spennende nisje-forvaltere. Det er også anledning til å handle obligasjoner og delta i emisjoner gjennom våre meglere. Vi tilbyr verdipapirfinansiering og aksjekreditt, og kan motta ferdig belånte porteføljer - også på Aksjesparekonto. Se mer om Pareto Investor her.

Pareto Trader 

Pareto Trader er kurtasjeklassen for deg som handler flere ganger daglig, og i snitt har mer enn 50 sluttsedler i måneden. Vi senker nå kurtasjen for denne gruppen til 0,03%, minimum NOK 39, og kan tilby et betydelig utvalg av avanserte handelsløsninger og personlig service. Som kunde av Pareto vil du handle gjennom det samme handelssystem, og ha tilgang til det samme støtteapparat som profesjonelle forvaltere i inn- og utland. Ved handel gjennom vårt topprodukt Infront Active Trader vil du ha tilgang til avansert handelsfunksjonalitet inkludert stopp-loss og handel i før- og etterbørs i USA. Du kan få tilgang til algoritmer for aksjehandel, eller benytte våre meglere for manuell utførsel av større, kompliserte eller illikvide ordre. 

Om du kvalifiserer for denne kurtasjeklassen, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Vi kan skreddersy den pakke som passer ditt handelsmønster. Mer informasjon her, eller i denne intro-video:

Øvrige kurtasjeklasser

Også for deg som ikke kvalifiserer kravene for Investor eller Trader vil vår nye prismodell innebære fordeler, og ofte lavere priser. Alle nye kunder får et godt velkomsttilbud første 3 måneder, med lav kurtasje og gratis test av handelsplattformen WebTrader. Etter dette vil du som kunde få en kurtasjeklasse tilpasset ditt handelsmønster. Alle aktive kunder får tilgang til analyser fra Pareto, og kan fritt handle fond i vårt store fondssenter

Foruten de to overnevnte kurtasjeklassene Pareto Trader og Pareto Investor introduserer vi en tredje klasse som kunder kan få på forespørsel: Pareto Mini. Denne gir deg fast lav minstekurtasje, for ordrer under 100.000. 

Vi jobber for å være det naturlige valget for deg som er interessert i aksjer og aktiv i markedet. For full oversikt over våre priser og betingelser, se prislisten her. OBS: Glem ikke det gode studenttilbudet.


Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev