Gå til innholdet

Paretos Oil & Offshore konferanse

14. og 15. september møtes investorer og selskaper fra hele verden i Holmenkollen for Paretos 23. Oil & Offshore konferanse. Se her hvordan du kan holde deg oppdatert.

Paretos årlige Oil & Offshore konferanse er en viktig møteplass der selskaper i oljerelaterte næringer møter investorer fra hele verden. I år skal representanter for mer enn 100 ulike selskaper holde presentasjoner i tillegg til anaytikere fra Pareto, samt Oslo Børs. Selve arrangementet i Holmenkollen er forebeholdt spesielt inviterte, men det vil være flere måter du som er interessert kan følge med.

Det beste senter for oppdateringer er Paretos analysesider der kommentarer fra våre analytikere løpende legges ut. Dette er lukkede websider forebehold kunder av Pareto, men det koster ingenting å bli kunde. Du kan registrere deg på 3 minutter med BankID her, og få tilgang til en unik informasjonsstrøm. Les gjerne mer om Paretos nettjenester på denne websiden, og benytt deg av velkomsttilbudet på bunnen av denne artikkel.

For en oppsummering av hele sektoren anbefales forøvrig å lese den nylig publiserte 140 siders E&P Survey. Den gir et godt bilde på situasjonen i de ulike segmenter, og estimater på videre utvikling. Se vår intro til rapporten her under tittelen "Lys i tunellen".

Det vil også bli lagt ut bilder og korte kommentarer på Twitter og Facebook. Du kan følge Pareto på Facebook her, og på Twitter vil det kommenteres på @paretosec foruten min egen konto @KarlOStrom

Det vil også være presse tilstede på arrangementet, så referater, intervjuer og artikler ventes komme i både dagspressen og på nettsteder som dn.no, e24.no, hegnar.no og nettavisen.no. Verdt å merke seg er også chat-forumet Xtrainvestor.com der flere medlemmer kommenterer sine egne inntrykk fra konferansen.

Dette blir spennende. Etter at konferansen er ferdig vil du kunne finne de fleste selskapenes presentasjoner under "events" på Paretos nettsider her. Der ligger også årets agenda, samt fjorårets presentasjoner.

 

Relaterte artikler:

E&P Survey 2016 - Lys i tunellen

2016-08-25 av Karl O. Strøm basert på analyse av Rosef, Gjønnes, Andreassen og Johannessen

Høyere oljepris i sikte

2016-06-10 av Karl O. Strøm intervjuer Trond Omdal

Rigg-effektivitet i US Oil-Shale er overvurdert

2016-04-18 av Karl O. Strøm intervjuer Analysesjef Andreas Stubsrud

3 siste fra Pareto:

stl

detnor

akso

subc

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.