Gå til innholdet

Aksjehandel i USA

Interessert i amerikanske aksjer som Apple, Amazon og Tesla? Pareto har svært gode tjenester for aksjehandel i USA. Se mer og få tilgang her.

Slik handler du i det amerikanske markedet

Amerikanske aksjer er populært blant våre kunder. Mest handel er det i kjente navn som Tesla, Amazon og Apple, men det finnes tusenvis av interessante selskaper notert på New York Stock Exchange og Nasdaq. Amerikansk handel er tilgjengelig via handelsverktøyene Web Trader, mobilapp, eller topproduktet Infront Active Trader. Alle disse kan testes gratis, og med noen få handler i måneden er prisen for tilgang lav eller null. På vår standard kundeweb kan du handle på de fire nordiske børsene.

Kortere video (2 min)

Handel i før- og etterbørs

Mesteparten av handelen i USA foregår i børsenes normale åpningstider fra 15:30 til 22:00 CET. Det er imidlertid også betydelig aktivitet i den såkalte før- og etterbørshandelen på de amerikanske elektroniske markedene. Vi tilbyr handel i disse fra 10:00 til 15:30 og fra 22:00 til 22:50.

En innføring i før- og etterbørshandel i USA får du her.

Kursalarmer og stop-loss

Du kan sette kursalarmer på dine aksjer, og dermed få varsel når gitte kursnivåer nåes. Du kan også sette stop-loss på posisjonene, og dermed begrense potensielle tap når du er borte fra skjermen. 

Valutaveksling

Vi gir en fast lav pris på valutaveksling, veksler kun nettobeløp (kjøp minus salg), og du kan velge å ha valutakonto og veksle når du vil selv. Valutaveksling er en viktig kostnad ved handel i utlandet, men mange er ikke klar over hvor stor forskjell det er på dette ved handel gjennom ulike aktører. Hos Pareto er vi vant til å betjene profesjonelle kunder, som krever gode vilkår på dette området. Vi har valgt å videreføre disse betingelsene også til de som handler aksjer og fond over internett. 

Se våre vekslingskurser her, eller få de gjennomgått i denne videoen

Shorting og belåning av amerikanske aksjer

Hos oss finner du over 900 aksjer tilgjengelig for shorthandel og 800 aksjer tilgjengelig for belåning på det amerikanske markedet. Oversikt over amerikanske aksjer tilgjengelig for shortsalg finner du på denne siden (velg USA-fliken i menyen).

Mer informasjon om vårt belåningsprodukt og hvordan du får tilgang til dette finner du her

Relevante artikler

Attraktivt nykundetilbud

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev