Gå til innholdet

God vekst i første kvartal

Paretoporteføljen steg 19,3% i første kvartal 2019. Se våre utvalgte aksjer for april her.

Første kvartal 2019 har vært sterkt på de fleste av verdens børser, og Oslo Børs er intet unntak med referanseindeksen OSEBX opp 8,0%. Våre analytikeres anbefalte aksjeportefølje har i dette børsklima levert en betydelig meravkastning, og hittil i år er Paretoporteføljen opp 19,3%. 

Paretoporteføljen april 2019

Nye aksjer i april

For april gjør vi en del aksjebytter i porteføljen. Ut går Austevoll Seafood, BW Offshore Limited, og gassfrakterne FLEX LNG og Höegh LNG Holdings. Inn kommer BW LPG, Grieg Seafood, Northern Drilling, Stolt-Nielsen og Subsea 7. Selskapene Aker BP, Kitron, Lerøy Seafood, Seadrill og Sparebank 1 Østlandet beholdes i porteføljen, som dermed øker fra 9 til 10 aksjer.

For alle detaljer om porteføljen, og for gratis abonnement på e-post, se vår porteføljeside

Husk 19-ut-19 kurtasjetilbudet 

Frem til første mai 2019 har vi et meget godt spesialtilbud til nye kunder. Registrer deg og bli aktiv kunde (flytt over kapital, aksjer og fond), og du vil få handle til minimumskurtasje NOK 19,- ut hele 2019. I tillegg byr vi på 3 måneders kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader, og du vil få tilgang til vår analyse. Les mer og registrer deg på vår kampanjeside.

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Se også:

Obs! Du kan flytte en allerede belånt portefølje til oss. Vår Kundeservice hjelper deg med å overføre både lån og aksjer, slik at posisjonene ikke behøver å selges. Sjekk våre belåningsgrader på aksjer her. Både fond og aksjer kan overføres.

For å overføre aksjer/fond:

  1. Åpne konto hos Pareto, om du ikke allerede har dette.
  2. Skjemaer for overføring finner du her.
  3. Info og skjemaer om belåning av porteføljer.

Ta kontakt med kundeservice ved spørsmål. Vi hjelper deg gjerne.

PS: Vi tar ingen kostnader for å flytte aksjer og fond inn til oss, men vi er kjent med at andre banker og meglerhus kan ta seg betalt for å flytte beholdninger ut. Snakk med vår kundeservice dersom dette skaper problemer, så ser vi på hvordan det kan håndteres.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.