Gå til innholdet

Tiden inne for å investere i Kina?

Det kinesiske aksjemarkedet falt mer enn 30% i 2018. Er tiden nå inne for å kjøpe? Vi møtte forvalteren av et Kina-fond på besøk i Oslo. Se videointervju her.

Vi møtte forvalteren av aksjefondet East Capital China A-Shares på seminar i Oslo 30.01.2019. Etter at kinesiske aksjer falt kraftig gjennom 2018 mener han det nå er flere positive faktorer som vil få innflytelse i år. Fondet kan kjøpes i Paretos fondssenter, som du finner etter pålogging på vår kundeweb. 

Du kan handle mer enn 300 fond i vårt fondssenter, og vil finne en rekke artikler om ulike typer fond samt investeringsstrategier på våre åpne fondssider her.

Link til fondskjøp i Paretos fondssenter

Mer info om fondet fra East Capital

 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.