Gå til innholdet

DNB Global Emerging Markets

Mange er interessert i å investere i de fremvoksende økonomier. Vi møtte to av forvalterne bak fondet DNB Global Emerging Markets. Se video her:

DNB Global Emerging Markets er et aktivt forvaltet aksjefond som hovedsakelig investerer i selskaper notert på børser og regulerte markeder i fremvoksende økonomier. Forvalterne Aliya Orazalina og Abhishek Thepade gir her en intro til hvordan fondet investerer:

Fondet er i skrivende stund overvektet mot Indiske aksjer, og vi spør forvalter Abhishek Thepade hvorfor de er så positive til å investere i India nå:

Kostnader og øvrig informasjon

Fondet er aktivt forvaltet og har en årlig forvaltningskostnad som oppgis til 1,77%. Fondet har de senere år gitt en avkastning noe over tilsvarende indekseksponering etter kostnader. Grafen viser DNB Global Emerging Markets i grønt mot den US-noterte indeks ETF'en EEM iShares MSCI Emerging Markets Index Fund i blått, begge i USD for sammenligningens skyld.

DNB Global Emerging Markets vs. indeks-ETF'en EEM
DNB Global Emerging Markets (grønt) vs ETF'en EEM (Emerging Markets ETF, notert i USA)

Fondet kan kjøpes i vårt fondssenter på Paretos kundeweb, sammen med mer enn 300 øvrige fond. Du finner DNB Global Emerging Markets i kategorien for Regionalt Aktive fond (da fondet er aktivt forvaltet, og Emerging Markets kan sees på som en region). I vårt fondssenter finner du også KIID dokumenter med mer informasjon om fondet, samt en link til forvalters hjemmeside for øvrige kommentarer.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.