Gå til innholdet

Vietnam Equity - Dragon Capital

Visste du at Vietnam har verdens trettende største befolkning, og et næringsliv i kraftig vekst? Vi møter CIO Bill Stoops fra Dragon Capital som forvalter et suksessrikt Vietnam Equity fond.

Mange er interessert i å investere i de oppkommende og sterkt voksende økonomiene i Asia. Kina er kanskje best kjent blant nordiske investorer, men CIO Bill Stoops i Dragon Capital argumenterer her for at nabolandet Vietnam kanskje er vel så interessant. Han forvalter fondet Vietnam Equity. Dragon Capital er Vietnams største kapitalforvalter. Fondet har vært tilgjengelig i vårt fondssenter siden januar 2018, og tilgjengeliggjøres også for svenske kunder i disse dager. 

Vietnam Equity - Performance by June 2019
Vietnam Equity i forhold til indeks siden 2013 - Kilde, Dragon Capital Ukesbrev

Vietnam Equity er et av 2 Vietnam-fond i vårt fondssenter, og du finner det ved direkte søk eller i kategorien Regional aktiv

Siste fondsrapport finner du her.


 

Husk 19-ut-19 kurtasjetilbudet 

OBS! Forlengelse: Frem til første JULI 2019 har vi et meget godt spesialtilbud til nye kunder. Registrer deg og bli aktiv kunde (flytt over kapital, aksjer og fond), og du vil få handle til minimumskurtasje NOK 19,- ut hele 2019. I tillegg byr vi på 3 måneders kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader, og du vil få tilgang til vår analyse. Les mer og registrer deg på vår kampanjeside.

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Toppbildet er tatt fra Pixabay. Takk for lånet.

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.