Gå til innholdet

Nytt fond fra Investtech

Investtech Invest er et aksjefond basert på teknisk og kvantitativ analyse. Fondet investerer i nordiske aksjer. Investeringsstrategien bygger på 25 års forskning.

Investtech er kjent fra deres kommentarer av aksjer og indekser i media, basert på teknisk og kvantitativ analyse. Mange bruker også deres verktøy for analyse og overvåkning av markedet. Færre er klar over at det også fins et fond som er satt sammen basert på Investtechs analyser. Dette har inntil nå kun vært tilgjengelig for profesjonelle kunder, men åpnes nå for vanlige investorer.

Fondet Investtech Invest ble opprinnelig stiftet som et investeringsselskap så tidlig som i 2010, og ble senere gjort om til et AIF (Alternativt Investeringsfond, kun tilgjengelig for profesjonelle kunder). Investeringsstrategien følger Invesstechs opplegg, og er basert på matematiske og statistiske analyser for å finne aktuelle investeringskandidater. 

Etter drøyt 10 års drift har Investtech Invest gitt en avkastning på 421% mot 201% oppgang for referanseindeksen. Med andre ord en meravkastning på 220 prosentpoeng pr. utgangen av desember 2020.


Grafen viser avkastningen til AIF-fondet Investtech Invest siden oppstart. Referanseindeksen er en kombinasjon av Oslo Børs og Stockholmsbørsen. Grafen er ment som en illustrasjon og viser avkastning etter avgifter (forvaltningshonorar 0,9 % og 20 % suksessfee over referanseindeksen). Historisk avkastning gir ingen garanti for fremtidig avkastning.

Fondet er tilgjengelig via vårt Fondssenter

Minimumsinnskudd i andelsklassene: 
Andelsklasse A: NOK 500 000 
Andelsklasse B: NOK 5000 

 


Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.