Gå til innholdet

NorQuant Multi-Asset: Nytt kvantitativt fond i vårt fondstilbud

NorQuant om investeringsstrategien og historikken bak fondet Multi-Asset og planer om nye fondsvarianter.

Det norske fondsselskapet NorQuant lanserte i januar sitt første fond Multi-Asset.

Fondet er et regelstyrt kvantitativt fond som investerer i flere forskjellige aktivaklasser gjennom ETF-er i aksjer, eiendom, renter og råvarer. Slik tar fondet sikte på å oppnå en bredere diversifisering enn tradisjonelle kombinasjonsfond. 

Til Pareto TV svarer forvalter Thomas Nygaard på vanlige investorspørsmål, utdyper om investeringsstrategien, referanseindeksen, aktivavekting og ESG-fokus og kommende fond.

Fondet kan handles i våre handelsløsninger online. Mer informasjon om fondet finnes på Norquants nettsider.

Apropos fond har vi forlenget cutoff-tiden for fondsordre, og gjort det lettere å holde oversikt over aktive fondsordre. I tillegg har vi forbedret porteføljeoversikten med egen-tilpassede nyheter, analyser og finanskalender. Se mer her.  

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev