Gå til innholdet

Delphi Green Trends: Et fokusert fondsalternativ innen grønne sektorer

Fondet Delphi Green Trends er et nystartet fond innen fem utvalgte grønne bransjer. Forvalter Ivar Harstveit presenterer fondet, den grønne profilen og markedssynet til Pareto TV.

I romjulen i fjor startet Delphi opp det aktiv forvaltede fondet Delphi Green Trends. Fondet fokuserer på investeringer innen fem grønne temaer: fornybar energi, grønne bygninger og infrastruktur, grønn mobilitet, sirkulær økonomi og bærekraftig jordbruk.

Fondet har to hovedforskjeller fra typiske fornybarfond.

- Vi bruker Delphi-metoden for å analysere selskaper med både trendanalyse og fundamental analyse. Det andre er en tematisk forskjell. Vi er bredere enn rene fornybarfond innen f.eks fornybar energi, men samtidig smalere enn store ESG-fond som investerer etter en bærekraftscore. Vi ønsker diversifisering innen det grønne, men ønsker ikke å vanne ut det vi definerer som grønt. Vi investerer kun i grønne løsningsselskaper og er underlagt en Storebrand-standard som er utover den vanlige Storebrand-standarden. Derfor investerer vi ikke i selskaper som har inntekter fra fossile brensler, våpen og mer, sier Harstveit i intervjuet.

Fondet kan du kjøpet i fondsportalen vår. 

Les mer om fondet på Delphis sider. 

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.co

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.