Gå til innholdet

Paretopodden

Hør aksjemegler Sebastian Baartvedt diskutere dagsaktuelle temaer og spennende trender i finansmarkedene med analytikere, selskapsledelse og relevante bransjefolk i vår investorpodcast Paretopodden.

Paretopodden er tilgjengelig på blant annet:

     

Aksjemegler og programleder Sebastian Baartvedt

Sebastian Baartvedt har over 12 års erfaring som aksjemegler og har jobbet ved Pareto Securities’ hovedkontor i Oslo siden 2014.

Etter endt skolegang gikk han Hærens Befalsskole før turen gikk videre til Sveits og økonomistudier ved Universitetet i Fribourg.

Sebastian dekker et bredt spekter av kunder i både inn- og utland, og på kundelisten finner man alt fra long-only-fond, hedgefond og family offices.

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev